top of page

Designs

Svensk designer och tillverkare av skräddarsydda möbler. Varje möbel är noggrant handgjord enligt högsta standard. Med största uppmärksamhet på detaljer kommer din del av skräddarsydda möbler att vara helt unik.

 

Process 

Det första steget i vår produktionsprocess är vanligtvis ett samrådsmöte i ditt hem eller på vårt kontor. Vid denna tidpunkt bestämmer vi oss för en allmän design och funktionalitetsdetaljer av möbeln eller interiören. Vid detta första möte är bilder och stor hjälp som visar ungefär vad kunden önskar, gärna lite bilder på huset och rummen.

När vi väl beslutet om koncept är bestämt så börjar vi producera 3D-ritningar för ditt godkännande. I detta skede tar vi timbetalt för att ta fram allt material så ni får exakt de som önskas.

 

När godkännande ges av konceptet som presenteras på ritningarna, fastställs ett pris och ett kontrakt skrivs. Vid tidpunkten för undertecknandet begär vi 50% av avgiften för stycket eller interiören. Vi kommer också att ge dig ett beräknat leveransdatum vid denna tidpunkt.

 

När kontraktet är undertecknat och betalningen är mottagen startar vi produktionen.

 

Under produktionen kan vi behöva ytterligare godkännande av designdetaljer, material eller färg, i vilket fall ber kunden att besöka vår butik eller vi skickar bilder eller prov via e-post.

 

När produktionen är klar och kunden är nöjd med arbetet ber vi om resterande 50% av vår avgift innan vi levererar eller monterar.

 

 

 

bottom of page